Blogi

PumTek Tampereen huoltopisteen halliremontti valmistumassa

23.10.2016

Halliremontti valmistumassa

Talvi tulee kovaa vauhtia ja muutot on saatu tehtyä. Moni tämän muuttoasian tietääkin, ettei jokainen tavara paikallaan ole vielä hetkeen, mutta täysi toimintakyky ja varaston järjestys on saatu kuntoon.

Henkilökunta on tehnyt kovia ponnisteluja varsinkin työajan ulkopuolella, että remontit ja muutot on saatu onnistumaan syksyyn mennessä. Teimme itse hallin sähkötyöt, kaikki. Onhan meidän talo täynnä erittäin päteviä sähkömieheä. Putkimies löytyi yhteistyökumppaneista jo valmiiksi ja erityisesti iso kiittäminen rakennustöistä Ari Hakalaa. Aikataulussa pysyttiin hyvin.

Hallimme on saanut ulkovuorta myöden uuden näön. Viisi uutta nosto-ovea, jonka takaa paljastuu huoltoautot aina valmiina lähtemään asiakkaiden avuksi. Henkilökuntaa kiinteistö kätkee sisälleen 6 huoltoasentajaa ja toimiston väki päälle. Korjaamomme on erittäin nykyaikainen josta löytyy 1 000 kg pumppupukeista 8 000 kg nostokalustoon, erillinen pesuhalli, isot varastotilat, puhtaan veden pumpuille oma halli, jätevesipumpuille huoltopisteet johon pääsee autolla viereen ja ammattitaito on huollon näkökulmasta laajin mahdollinen.

Pumppujen merkistä viis, huollamme ja korjaamme kaikki kustannustehokkaasti ja kentällä palvelemme huoltojen, asennusten ja saneerausten osalta.

Olemme jo päässeet uusissa tiloissa haastavempia projekteja työstämään ja suunnitelmat tehty isossa neuvottelutilassa ja toteutus kentällä. Lopputulokset ovat tähän asti olleet todella hyviä.

PumTekin koko henkilöstö haluaa kiittää asiakkaita ymmärryksestä, hieman venyvienkin toimitusaikojen takia. Nyt olemme saaneet aikataulut kiinni ja pääsemme palvelemaan jokaista jopa seuraavana päivänä.

Oikein hyvää syksyä ja tervetuloa tutustumaan huoltotiloihin, Keskuojankatu 28, 33900 Tampere.

PumTekin uusi huoltohalli Tampereella

Huoltohallin toimistot