Pumput ja pumppuratkaisujen suunnittelu

PumTek Oy:n erikoisalaa ovat pumput ja pumppaamot – niiden huolto, korjaus ja myynti. Liikkeistämme Tampereelta, Seinäjoelta ja Vaasasta löydät kattavan valikoiman itse pumppuja sekä kaikkia mahdollisia oheistarvikkeita sekä varaosia. Myynnin lisäksi asiantunteva henkilökuntamme auttaa myös pumppuratkaisujen suunnittelussa sekä oikeiden tuotteiden löytämisessä. Tarjoamme pumput ja pumppaamot kaikenkokoisiin ja kaikenlaisiin kohteisiin! Jotta pumppu kestäisi käytössä mahdollisimman pitkään, on oleellista valita oikea malli suunniteltuun käyttöön.

Räätälöidyt ratkaisut jokaiseen kohteeseen

Suunnittelemme ja mitoitamme kaikenlaiset pumppuratkaisut joka kohteeseen. Etsimme asiakkaalle aina parhaiten sopivan vaihtoehdon, olipa kyseessä sitten uuden pumpun asennus, koko pumppaamon saneeraus tai pienempi muutostyö. Teemme asiakkaan kohteessa kattavan alkukartoituksen, jonka pohjalta suunnittelemme työn kulun asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pystymme laatimaan hyvin kustannustehokkaita tarjouksia kaikista pumppaamo- ja pumpputöistä.

Laaja tuotevalikoima

Yrityksellämme on hyvin laaja tuotevalikoima itse pumppuja sekä kaikkia muita tarvikkeita ja laitteita, joita tarvitaan pumppujen ja pumppaamojen asennuksessa, korjauksessa ja huollossa. Olemme kaikkien yleisimpien tuotemerkkien merkkihuoltaja, ja saat meiltä myös alkuperäiset varaosat huoltotöihin. Pidämme liikkeidemme hyllyt aina täysinä, ja löydät meiltä tarvitsemasi tuotteen heti, etkä joudu tilaamaan niitä erikseen ja odottelemaan tuotteiden saapumista. Jos yhden paikkakunnan liikkeestä jokin tuote olisi väliaikaisesti päässyt loppumaan, pystymme tuomaan uuden tilalle nopeasti toisesta liikkeestämme.

Hanki meiltä esim. uppopumppu ja kuiva-asenteinen pumppu

Valikoimiimme kuuluu laaja valikoima pumppuja esimerkiksi jätevesipumppaamoihin sekä kaukolämpöjärjestelmiin. Oli hankinnoissasi sitten uppopumppu tai kuiva-asenteinen pumppu, kysy meiltä tarjous!

Porakaivopumppu ja muut juomavesipumput

Tarjoamme laajan valikoiman myös porakaivopumppuja ja muita juomavesipumppuja, esimerkiksi mökille. Porakaivopumppu voidaan hankkia niin mökille, omakotitaloon, maatilalle kuin vesihuoltolaitokseen. Pumpun valintaan vaikuttaa useampi tekijä, joten jos olet epävarma, mikä porakaivopumppu sopisi parhaiten sinun kohteeseesi, tule juttelemaan kanssamme!

Tilaa pumput ja kokonaiset pumppaamoratkaisut PumTekiltä

Oli hankinnoissasi sitten yksittäinen pumppu tai varaosa, tai kokonainen pumppaamo ja pumput, ota meihin yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous! Voit tulla paikan päälle liikkeeseemme Tampereelle, Seinäjoelle tai Vaasaan, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat vaihtoehdot hankkeellesi. Voit myös olla meihin yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme, ja me otamme sinuun takaisinpäin yhteyttä!

Muut huoltopalvelumme: