Pumppaamoiden sähkötyöt

PumTek Oy tekee pumppaamoiden sähkötyöt luotettavasti Tampereen, Seinäjoen ja Vaasan seudulla. Täysin varustellut huoltoautomme liikkuvat siellä, missä huoltoa tarvitsevat pumput sijaitsevat. Teemme pumppaamoiden ja jäteveden siirtolinjojen sähkötyöt taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille mutta myös kaupungeille, kunnille sekä valtion laitoksille. Kohteisiimme kuuluvat muun muassa teollisuus- ja kaukolämpölaitokset sekä jäteveden siirtolinjat.
Monipuolisen ammattitaitomme ansiosta saat meiltä kaikki pumppaamoiden sähkötyöt kätevästi samasta paikasta. Meidät tunnetaan nopeasta palvelustamme – kun muut vasta suunnittelevat työn aloitusta, me olemme jo tehneet sen. Lyhyiden toimitus- ja vasteaikojemme ansiosta ratkaisemme ongelmasi nopeasti etkä joudu odottamaan pitkiä aikoja.


Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat kaikki kaukolämpölaitosten ja jätevesipumppaamojen työt asennuksista huoltoihin ja korjauksiin. Meiltä saat myös pumppujen mitoituksen ja suunnittelun – etsimme kohteeseen aina parhaiten sopivan ratkaisun. Automaation avulla pumppujen paineita ja virtauksia on mahdollista säätää automaattisesti, mikä tehostaa pumppaamon toimintaa. Huolehdimme pumppaamoiden sähkö- ja automaatiokeskuksen käyttöönotosta sekä tarvittavista huolloista.
Muiden pumpputöiden tavoin pumppaamoiden sähkötyöt sisältävät aina opastuksen ja perehdytyksen. Työn valmistuttua varmistamme, että asiakas osaa käyttää laitteita oikeaoppisesti.

Räätälöidyt ratkaisut PumTek Oy:ltä

PumTek Oy on pumpputekniikan asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa palvelua ja räätälöidyt ratkaisut jokaiseen kohteeseen. Monipuolinen ammattitaitomme mahdollistaa kokonaisvaltaisen näkemyksen pumpputekniikasta. Ammattitaitoiset työntekijämme osaavat valita oikeat menetelmät ja tuotteet tilanteen mukaan niin, että ne kestävät vuodesta toiseen.
Räätälöityjen ratkaisujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat. Meiltä saat pumppujen korjauksen kilpailijoita edullisemmin. Miksi maksaa enemmän, jos saman palvelun voi saada halvemmalla?

Asennamme, korjaamme ja huollamme

• Syöttöpumput
• Uppopumput
• Kuiva-asenteiset pumput
• Pohjavesipumput
• Kaukolämpöpumput
• Keskipakopumput
• Monijaksoiset pumput
• Jätevesipumput
• Porakaivopumput
• Juomavesipumput


Meillä on kattava valikoima erilaisia tuotteita valmiina hyllyssä. Kun tuotteita ei tarvitse tilata muualta eikä aikaa menee odotteluun, saamme tehtyä työn valmiiksi ripeästi, usein jopa saman tien. Nopea palvelu on valttikorttimme, josta meidät tunnetaan.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kun etsit ammattitaitoista tekijää pumppaamoiden sähkötöihin, PumTek Oy palvelee. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Seinäjoella ja Vaasassa, missä myös täysin varustellut huoltoautomme liikkuvat. Vuosittain korjaamme lähes 2000 pumppua, joten meiltä löytyy kokemusta ja asiantuntemusta haastaviinkin kohteisiin. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Muut huoltopalvelumme: