Valtuutettu pumppuhuolto yleisimmille merkeille

PumTek Oy on Tampereella, Seinäjoella ja Vaasassa toimiva pumppuhuolto, joka huoltaa kaikki yleisimmät merkit. Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi varaosat ja uudet laitteet. Pumppuhuolto kannattaa tilata aina ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, jolla varmistetaan laitteiden moitteeton toiminta ja näin ollen laitteen rikkoutumisesta syntyvien lisäkulujen välttäminen. Jos etsinnöissäsi on asiakkaan toiveet huomioon ottava sekä ammattitaitoinen pumppuhuolto, ota meihin yhteyttä jo tänään!

Pumppujen huoltopalvelu takaa varman ja energiatehokkaan toiminnan

Pumppujen huoltopalvelu takaa sen, että laitteesi toimii kovassakin käytössä varmasti ja energiatehokkaasti. Pumppujen säännöllisellä huollolla varmistetaan pumpun mahdollisimman pitkä elinkaari sekä saadaan pumpusta paras mahdollinen hyötysuhde. Oikein säädettynä pumppu kuluttaa vähemmän sähköä, eikä ole altis tukoksille tai muille vioille. Pumppujen huoltopalvelumme tekee osan huoltotöistä toimitiloissaan Tampereella, Seinäjoella tai Vaasassa, sekä huoltoautomme ajavat asiakkaidemme kohteisiin liikkeidemme ulkopuolella. Olemme asiakaslähtöinen sekä joustava pumppaamojen ja pumppujen huoltopalvelu, ja räätälöimme aina palvelumme vastaamaan parhaiten jokaisen asiakkaan tarpeita. Tarjoamme nopeaa huoltopalvelua hankalissakin kohteissa, jotta asiakkaalle syntyisi mahdollisimman vähän haittaa tai häiriötä pumpun huoltotauon aikana.

Vuosihuoltosopimus pitää kustannukset kurissa

Teemme paljon palvelujamme käyttävien asiakkaidemme kanssa vuosihuoltosopimuksia, joissa asiakkaalle neuvotellaan normaalia edullisemmat hinnat vuosihuolloille. Vuosihuoltosopimuksilla pystymme myös tarjoamaan entistä parempaa ja yksilöllisempää palvelua jokaiselle asiakkaalle erikseen. Pumppujen ja pumppaamojen vuosihuoltosopimus ennakoi tulevia remontteja sekä takaa laitteiden ongelmattoman toiminnan hyvinkin pitkän aikaa. Säännöllinen pumppuhuolto pitää laitteen toimintakunnossa ilman ikäviä yllätyksiä, ja tuttua huoltoliikettä käyttämällä huolto on ripeää ja keskittyy heti mahdollisiin ennalta tiedossa oleviin ongelmiin. Pumppujen eri osien kuntoa voidaan seurata säännöllisissä vuosihuolloissa, jolloin asiantuntijamme pystyvät ennakoimaan tarkasti, milloin laitteessa tulisi esimerkiksi vaihtaa vanhoja osia uusiin.

Pumpun huolto ammattilaisen ottein PumTekiltä

PumTekin asiantunteva henkilökunta takaa sen, että pumppaamon tai pumpun huolto tehdään aina oikein sekä ainoastaan virallisia varaosia käyttäen. Huoltoteknikkomme myös opastavat tarvittaessa laitteen parhaasta mahdollisesta ylläpidosta pumpun huollon jälkeen.

Pumppuhuollot esimerkiksi jätevesipumpuille ja erilaisille syöttöpumpuille

Palvelumme kattavat kaikenlaiset pumput ja pumppaamot, oli kyseessä sitten jätevesipumppu, kaukolämpöpumppu tai syöttöpumppu. Paljon käytettyjä palvelujamme ovat esimerkiksi syöttöpumpun huolto ja porakaivopumpun huolto. Olemme erikoistuneet palvelemaan suuremman mittaluokan asiakkaita, kuten kaupunkeja, kuntia, valtion laitoksia, taloyhtiöitä, kiinteistöyrityksiä sekä kaukolämpölaitoksia.

Tilaa pumppuhuolto PumTekiltä!

Oli tarpeissasi sitten suuri tai pieni pumppuhuolto tai etsit pidempiaikaista huoltokumppania laitteillesi, ota meihin yhteyttä, ja saamme varmasti laadittua sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Muut huoltopalvelumme: