Pumpun korjaus ammattitaidolla

Pumpun korjaus on huomattavasti edullisempi vaihtoehto pumpun vaihtamiselle uuteen. PumTek Oy:n osaavat ammattilaiset tekevät pumppujen korjaukset Tampereen, Seinäjoen ja Vaasan toimipisteistään käsin. Kenttähuoltopalvelumme palvelevat asiakkaita kohteissaan paikan päällä kaikissa korjaustarpeissa. Olemme valtuutettu huoltoliike kaikille yleisimmille pumppumerkeille, ja käytämme huolloissa ja pumpun korjauksissa ainoastaan alkuperäisiä varaosia. Toteutamme muun muassa pumppujen moottorinkorjaukset, osien koneistamiset ja kaiken tarvittavan korjaamisen varsin kustannustehokkaasti.

Pumppaamon korjaus

Meiltä sujuu pumppujen lisäksi myös erikokoisten ja erityyppisten pumppaamojen korjaus. Korjaamme niin maanpäälliset pumppaamot kuin integroidut jätevesipumppaamot. Kuten pumpun korjaus, pumppaamon korjaus tehdään asiakkaan luona nopeallakin aikataululla.
Pumppujen peruskorjaus saattaa jopa tuplata pumpun käyttöiän
Säännöllinen huolto sekä pumppaamojen ja pumppujen peruskorjaus pidentää pumpun käyttöikää ja pitää huolta niiden toimintavarmuudesta. Teemme pumppaamoiden ja pumppujen peruskorjaukset niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin esimerkiksi kunnille ja taloyhtiöille. Säännöllinen pumppujen huollattaminen ja ennakolta suunnitellut korjaustyöt pitävät laitteet paremmassa kunnossa ja takaavat pumppujen tehokkaan ja parhaan mahdollisen toiminnan.

Pumppukorjaukset nopealla aikataululla

Olemme tunnettuja nopeasta palvelusta, ja teemme myös pumppukorjaukset nopeasti ja laadukkaasti. Siinä vaiheessa kuin toiset ovat vasta pumppukorjauksen suunnitteluvaiheessa, me olemme jo tehneet työn! Voimme tulla asiakkaan luo paikan päälle, jolloin ylimääräistä aikaa ei kulu laitteiden siirtoon paikasta toiseen. Näin pyrimme minimoimaan asiakkaalle koituvan lisähaitan ja -vaivan ajasta, jolloin pumppu tai pumppaamo ei ole toiminnassa.

Ammattitaitoiset pumpun korjaajat

Meillä PumTekillä on töissä asialleen omistautunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka koostuu alansa moniosaajista. Meillä huoltoteknikkomme osaavat kaikki tehdä kaikkea, joten yhdellä huoltokeikalla yksi huoltoteknikkomme voi tehdä kaikki tarvittava huolto- ja korjaustyöt kohteessa. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa niin ajan kuin rahan säästöä pumpun korjaus- ja huoltotöissä.

Meiltä käy vaikka syöttöpumpun korjaus

Korjauspalvelumme kattavat kaikenlaiset pumput ja pumppaamot pohjavesipumpuista keskipakopumppuihin. Korjaamme myös esimerkiksi uppopumput sekä kuiva-asenteiset pumput integroiduista jätevesipumppaamoissa. Oli kyseessä sitten minkä tahansa pumpun korjaus, esimerkiksi syöttöpumpun korjaus, ota meihin yhteyttä ja tilaa meidät paikan päälle katsomaan tilannetta!

Tilaa pumpun korjaus nopeasti Pumtekiltä

Ottamalla meihin yhteyttä pumpun korjaus onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla. Parhaiten saat meidät kiinni joko soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme. Kiireisissä tapauksissa suosittelemme soittamista!

Muut huoltopalvelumme: