Pumppaamon saneeraus - vanha uudenveroiseksi

PumTek Oy:n erikoisalaa on muun muassa pumppaamon saneeraus. Pumppaamon saneerauksessa puramme vanhat laitteet ja asennamme tilalle uudet pumput, putkistot, varusteet ja laitteet – kaikki räätälöidysti asiakkaan kohteen mukaan. Toimipisteemme Tampereella, Seinäjoella ja Vaasassa palvelevat asiakkaitamme paikan päällä esimerkiksi urakoiden suunnitteluun ja varaosien hankintaan liittyen, ja lisäksi huoltoautomme kiertävät toimipisteidemme alueilla asiakkaiden kohteissa.

Täydellinen pumppaamon peruskorjaus

Teemme asiakkaan niin tilatessa täydelliset pumppaamoiden peruskorjaukset, joissa vanhat ja huonokuntoiset pumppaamot saneerataan uudenveroisiksi. Lähdemme liikkeelle peruskorjauksen suunnittelusta ja toteutamme kaikki urakan vaiheet purkutöistä viimeistely- ja siivoustöihin. Kun pumppaamosaneeraus on tilattu PumTekiltä, asiakkaan ei tarvitse huolehtia itse mistään!

Ammattimainen palvelu ja laadukkaat tuotteet

Henkilökuntamme on kokenutta ja asiantuntevaa, ja meillä kaikki osaavat tarjoamiimme palveluihin liittyen. Teemme urakat tunnetusti nopealla aikataululla mutta laadusta tinkimättä. Olemme joustava kumppani, jolle asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää! Käytämme pumppaamon saneerauksissa vain laadukkaimpia varaosia ja uusia osia, joilla varmistetaan kestävä ja säädösten mukainen lopputulos. Myymälämme ovat hyvin varusteltuja, ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat välineet ja tuotteet suoraan hyllystä, eikä urakka myöhästy ainakaan sen takia, että jouduttaisiin odottelemaan materiaalien saapumista.

Aikaisempia asiakkaitamme

Olemme vuosien varrella palvelleet montaa eri tahoa pumppuihin ja pumppaamon saneerauksiin liittyen. Asiakaitamme ovat olleen muun muassa eri kunnat, kaupungit, yritykset, taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt ja kaukolämpölaitokset sekä valtion laitokset. Olemme siis kokeneita pumppaamoiden saneeraajia suuremmissakin kohteissa.

Jätevesipumppaamo ei ole ikuinen

Jätevesipumppaamo ei kestä ikuisuuksiin ilman kokonaisvaltaista saneerausta, ja monen jätevesipumppaamon elinkaari alkaa olla sen päätepisteessä viimeistään reilu 20 vuoden kuluttua pumppaamon käyttöönotosta. Mitä vanhempi jätevesipumppaamo on, sitä korkeammiksi sen ylläpitävien korjaustoimenpiteiden kulut saattavat nousta. Lopulta pitkässä juoksussa kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi tulee jätevesipumppaamon saneeraus. Meiltä saat ammattimaiset saneerauspalvelut niin uppopumppuisille kuin kuiva-asenteisilla pumpuilla varustetuille jätevesipumppaamoille.

Laadukas pumppaamon saneeraus PumTekiltä

Jos kohteessasi on edessä pumppaamon saneeraus, pyydä meiltä tarjous, ja voimme taatusti tarjota kohteeseesi parasta laatua kilpailukykyiseen hintaan. Mikään työ ei ole meille liian suuri, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on tottunut haastavienkin kohteiden työstämiseen. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme, niin saadaan suunnitelmat alulle!

Muut huoltopalvelumme: